Nis

Okulumuz öğrencilerinden Yamin ALDOUJAN,Umut KODAŞ,Murat  Talha İLTEMİR ve Kerem AKKAYA BİLSEM sınavında 2.aşama değerlendirmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzda Sınıf Öğretmenimiz Hasan Güneş koordinatörlüğünde SINIFLAR ARASI SATRANÇ TAKIM TURNUVASI yapılmıştır.Turnuvada 4.Sınıf öğrencilerimiz 1. olurken ; 1.sınıf öğrencilerimiz 2.;3.sınıf öğrencilerimiz 3. ve 2.sınıf öğrencilerimiz 4. olmuştur. Takımlarımızı tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuz veli,öğrenci,öğretmen,mahalle sakinleri kaynaşma toplantımız çekilişler,ikramlar ve müzik eşliğinde eğlenceli bir ortama dönüşmüştür. Büyük ilgi gören Okul Çayımız olumsuz hava şartlarına rağmen yüksek katılım ile gerçekleşmiştir.