TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN NESİLLER

Okulumuz Müdür Yardımcı Çağla OKAY'ın başlatmış olduğu TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN NESİLLER projemiz başladı.

21. yy.da  dünyamız  ve geleceğiz için sürdürülebilir çevre koşullarını oluşturmak için geri dönüşüm önemli bir kavram halini almıştır. Projemiz kapsamıda öğrencilerimize geri dönüşüm kavramı hakkında farkındalıklarını geliştirmek ve sürece aktif katılımları ile çöp olarak nitelendirdiğimiz maddeleri dekoratif olarak günlük yaşamımızda kullanacağız formlara dönütüreceğiz.

HEDEFLERİMİZ

• Öğrencilerimizde çöp olarak nitelendirdikleri nesneleri günlük yaşamda "nasıl kullanabilirim"  şeklinde düşünme farkındalığı yaratmak
  • Öğrencierin  sürece aktif katılımı ile ürün ortaya çıkarmalarını sağlamak
  • Tüketim alışkanlıklarımızı değiştirerek üretim  yapmaya odaklanmak ve ürettiklerimizi günlük yaşamımıza dahil etmek