SCHOOL OF PHILOSOPHY-P4C

Okulumuz anasınıfı öğrencileri öğretmenleri Mine SERHAT rehberliğinde yürütmekte oldukları SCHOOL OF PHILOSOPHY-P4C eTwinning projesi kapsamında Oscar Brenifier'nin "Filozof Çocuk" dizisi kitapları baz alınarak Kasım ayında Neden varım? Ben kimim? Büyümek zorunda mıyım? Nasıl davranmalıyım? Mutlu olmak için neye ihtiyacım var? Hepimiz eşit miyiz? Aralık ayında; İyilik nedir? Arkadaşlık nedir?Sevgi nedir? Şiddet nedir? Başkalarına ihtiyacım var mı? Başkalarına vurmaya hakkım var mı ? Ocak ayında Sanat nedir? Güzel nedir? Hayal gücü ne işe yarar? Özgürlük ne işe yarar? İstediğim  her şeyi yapabilir miyim? Her şeyi bilmem gerekir mi  ? konularında çemberde buluşarak 18 oturumu tamamlamışlardır.Yapılan bu P4Coturumları sonucunda grup önünde başkalrını dinleyen ve kendini ifade edebilen ,kendi fikirlerini üreten,iletişim becerisi gelişmiş ,özgüveni yüksek bireyeler yetiştirme hedeflendi.

25-01-202225-01-2022

Yayın: 25.01.2022 - Güncelleme: 12.01.2023 09:05 - Görüntülenme: 188