Calling For Earth Heroes!

Okulumuz Anasınıfı –C öğrencileri öğretmenleri Mine SERHAT önderliğinde yürütmekte oldukları Calling For Earth Heroes! Projesi kapsamında 2.dönem her ay farklı bir konuyla ilgili çalışmalar yaptılar.Şubat ayında Su kirliliğine çözüm yolu olarak Su filtresi,Mart ayında atık kağıtları değerlendirerek yeni kağıt üretimi,Nisan ayında ise geri dönüştürülebilir malzemelerden Süper kahraman olarak robot yaptılar.22 Nisan Dünya Gününe özgü ise ''Eart Were İn İt Together ''adlı şarkı eşliğinde dans ettiler.Geri dönüştürülmüş kağıtlarına gezenimiz Dünya'ya olan sevgilerini ifade eden resim yaptılar.Yapılan bu çalışmalar ile sürdürülebilir bir dünya için çevresine duyarlı bireyler yetiştirilmesi hedeflenmiştir.

12-04-2022

Yayın: 12.04.2022 - Güncelleme: 12.01.2023 09:04 - Görüntülenme: 175